Bemutatkozás

A Szászvári Mocorgók Szabadidő Egyesület 2014-ben jött létre, azzal a céllal, hogy a településünkön, és térségünkben programokat nyújtsunk a szabadban, természetben sportolni vágyók számára, valamint lehetőséghez juttassuk a fiatal tehetségeket, és a természetben való sporttevékenységek mellet, a természet értékeinek megőrzésére neveljük tagjainkat. Fő sport irányaink a futás, kerékpározás, túrázás.

Mindezek mellett aktívan részt kívánunk venni a térségünk egyéb programjain, más egyesületekkel együttműködve, erősítve az egyesületek közötti kapcsolatokat.

Saját programainkon, a sportolás mellett fő célunk a családias légkör megteremtése, hogy minden korosztály találjon kellemes kikapcsolódást rendezvényeinken, továbbá fontosnak tartjuk a környék termékeinek a bemutatását, kóstolását, az egészséges életmódra nevelést.

Ha a úgy érzed, hogy ezek az értékek és célok neked is tetszenek, kérjük látogass el programjainkra, edzéseinkre.

További jó böngészést oldalainkon, és jó egészséget!

Olvass tovább: https://szaszvari-mocorgok-sz-egyesulet.webnode.hu/
Készíts saját weboldalt ingyen: https://www.webnode.hu