Március 19. Szedd szebbé Szászvárt!

Sikerrel zárult az idei Szedd szebbé Szászvárt akciónk, melyet a Szászvári Mocorgók kezdeményezett. Az iskolai bemutatkozásunknak is köszönhető, hogy ennyi gyermek részt vett a helyi tisztogatásban. Megjegyzem nem könnyű terepen!
Szombaton reggel a helyszínre érkezve meghatóan tapasztaltuk, amint két kislány szerényen, de tettre készen várakozott lapáttal a kézben. Both Bianka és Kiss Eszter. Nagy eredmény ez Szászvár életében. Persze csapat munkáról, összetartásról beszélek, szükség van tanáraink, szüleink és elhivatott emberek egyetértésére ahhoz, hogy ez hosszú távon működjön. Ez a célunk!
Büszke vagyok arra, hogy megvalósítottuk ezt az eseményt és büszke vagyok gyermekeinkre, barátainkra, akik eljöttek és munkájukkal hozzájárultak környezetünk rendbetételéhez.
Köszönet: Mattenheim Nóra közreműködésével az Agroszász Kft.-nek, akik ismét felajánlották a zsákokat, Mühlbert Eriknek, aki terepjárójával és utánfutóval segített.

A tavalyi gyűjtéshez hasonló mennyiségű szemetet sikerült különböző helyszíneken bezsákolnunk, kb. 85 zsákkal.
Sajnos jövőre is szükség van erre az akcióra!
Ne feledjétek, saját környezetünkért dolgoztunk ezen a napon.
Ez a mi falunk, a mi szemetünk, nekünk kell összeszedni vagy nem eldobni!

Hang Csaba