III. Barátság futóverseny és egyesületi piknik a szászvári horgásztónál

A "Barátság futás" idén 3. alkalommal került megrendezésre a Szászvári Mocorgók jóvoltából. E programunk a Haladás Horgász Egyesület Horgász- és halászléfőző versenyéhez kapcsolódik évek óta.
Reggel egy kellemes futással indítottunk. Pontgyűjtő gyermekeink rövidebb, a felnőtt indulók kicsit hosszabb kört / távot futhattak. A sáros terep miatt a futásra a lakott terület háztömbjei körül, illetve a hosszabb távon a volt bányaüzem felé került sor. Sokan eljöttek a pontgyűjtőink közül, örömünkre szolgál, hogy nagyon komolyan veszik a gyermekek a kihívásainkat. Néhányan a kisebbek közül kerékpárral kísérték a futókat. A célba érkezés után a nap sportos része véget ért. Csapatunk tagjaival és segítőinkkel a horgásztónál sütögettünk, ettünk-ittunk, beszélgettünk, míg gyermekeink a horgászattal próbálkoztak.
Kötetlen baráti találkozás, kikapcsolódás ez minden évben. Az időjárás ismét kegyes volt hozzánk a vészjósló felhők ellenére.