Futás az oviért!

Szombaton lezajlott a jótékonysági futás.

A résztvevők két táv közül választhatták ki a nekik megfelelőt, de mivel jótékonysági rendezvényről beszélünk, igazából kötetlen volt a futás. A kellemesen friss szombat reggelen a tíz órai rajtra 75 futó, sok segítő és a programmal szimpatizáló néző gyűlt össze a Borháznál, ahol a rendezők teával, forraltborral, szendviccsekkel és süteményekkel fogadták az ide érkezőket. A Hungária Takarékszövetkezet meghívására a Pannon TV felvételeket készített a helyszínen. A program jó hangulatban zajlott, bár a kijelölt útvonal nem volt könnyű, mivel a futást a hosszú, fagyos, havas időjárás miatt sok helyen lejegesedett, havas részeken kellett teljesíteni, de szerencsére ez nem tántorította el az elszánt sportolókat. A segítőkész résztvevőknek hála, a jótékonykodás igen sikeresen zárult, a Szászvári Hársvirág Óvoda részére 154 750 forint gyűlt össze, melyből egyesületünk hasznos eszközöket fog beszerezni az óvoda részére.

Támogató szervezetek: Szászvári Polgárőr Egyesület, Szőlő és Bortermelők Baráti Köre Egyesület, Hungária Takarékszövetkezet, Szászvári Nőegylet

Köszönjük, hogy segítettek a program sikeres lebonyolításában, továbbá köszönet jár Butschli Péternek, az ő jóvoltából a táv teljesítéséért mindenki kaphatott egy emlék kitűzőt.

Néhány résztvevő gondolata:

Kreszné Lakatos Réka: - Köszönjük a remek hangulatot és a sok finomságot!!! Nagyon jól éreztük magunkat!

Bognár László: -Remek rendezvény volt. Örülök, hogy ott lehettem.

Magyari Zsanett: -Nagyon jó volt a hangulat, kedves-vendégfogadó emberekkel találkoztam. Örülök, hogy mi is segíthettünk részvételünkkel az ovinak.

Kerekes Bukta: -Ismét nagyon szuper volt minden, szeretünk hozzátok járni. És kösz a buktát! Maradt még?

Iváncsics Zsolt: -Szuper rendezés! Szuper társaság és még segíthettünk is! Köszönjük!

Köszönjük, hogy itt voltatok, és persze gyertek a többi eseményünkre is!

A rendezvényen készült fotók az alábbi linken láthatóak:goo.gl/cHoiQC